Zeker weten dat de schoonheid van uw tuin gewaarborgd blijft? Wij verzorgen het tuinonderhoud voor u

Felle zon, spelende kinderen, hoosbuien, woekerend onkruid of alsmaar groeiende struiken; ze kunnen uw tuin de baas zijn. Zeker weten dat de schoonheid van uw tuin gewaarborgd blijft? Hoveniersbedrijf Tim de Vries verzorgt het onderhoud voor u. In grote lijnen of tot in detail, het is maar net wat u wenst.

Tuin onderhouden

  • Het liefst komen wij zo’n acht keer per jaar langs. Dat lijkt vaak, maar neemt net zoveel tijd in beslag als twee uitgebreide rondes in het voor- en najaar. Groot voordeel is dat we continu kunnen bijsturen, wat een positief effect heeft op de uitstraling van uw tuin.
  • Vindt u het fijn om zelf in de tuin te werken en heeft u alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld het snoeien van hagen of het knippen van rozen? In overleg bepalen we hoe we u kunnen ondersteunen.
  • Vragen kunt u altijd aan ons voorleggen. Omdat wij uw tuin goed kennen, bent u verzekerd van een gedegen advies.

Benodigde aandacht

Een eigen tuinman. Het klinkt als een luxe, maar is voor iedereen mogelijk. Wij geven uw tuin graag de benodigde aandacht, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een mooie buitenruimte.

Recente projecten

Achtertuin Meppel

Achtertuin Meppel

In Meppel hebben we een achtertuin opgeknapt. Er is een vaste zitbank gerealiseerd met opslagruimte onder de zitting.

naar projecten >>

Genemuiden Sasdijk

Genemuiden Sasdijk

Bij deze nieuwbouw woning mochten we een tuin realiseren. Vandaar het strakke lijnen spel in deze tuin die je terug ziet in de woning.

naar projecten >>