Uw ideeën vatten wij samen in een tuinontwerp

Bloeiende borders, robuuste stenen en misschien wel een overkapping. Gaat u de tuin aanpakken, dan zit u vast vol ideeën. Hoveniersbedrijf Tim de Vries vat deze ideeën samen in een tuinontwerp. Kleurrijk, praktisch en passend bij uw manier van leven.

Tuinontwerp maken

  • We nemen de maten van uw tuin op en verdiepen ons in uw situatie. Wat is de gezinssamenstelling? Welke stijl spreekt u aan? En heeft u groene vingers?
  • Er volgen drie schetsen met mogelijkheden. En ook al is iedere schets verschillend, bij elk idee staat vast dat de tuin het hele jaar door in bloei is. Kleurrijke tinten vormen de basis, iets wat zelfs mogelijk is wanneer u geen groene vingers heeft.
  • Tot slot maken we een definitief tuinontwerp, inclusief materialenlijst en beplantingsplan; een mooie basis die tot de verbeelding spreekt. Nog even en de tuin is af!

Tuin aanleggen

Wanneer de tuin is aangelegd, heeft hij tijd nodig om zich te ontwikkelen. Na een halfjaar komen wij langs om de groeiperiode in goede banen te leiden. Zo weet u zeker dat uw tuin uitgroeit tot het sfeervolle geheel dat u tijdens de ontwerpfase voor ogen had.

Recente projecten

Genemuiden Sasdijk

Genemuiden Sasdijk

Bij deze nieuwbouw woning mochten we een tuin realiseren. Vandaar het strakke lijnen spel in deze tuin die je terug ziet in de woning.

naar projecten >>

Bouwproject zwolle

Bouwproject zwolle

Dit bouwproject in zwolle is afgerond. Deze bouwkundige elementen zijn gemaakt van duurzaam douglas hout.

naar projecten >>