Investeert u in het grondwerk, dan bent u de natuur een stap voor

Een stabiele ondergrond vormt het fundament van een tuin die optimaal presteert. Bij de aanleg van uw bedrijfstuin is het grondwerk dan ook zeer belangrijk. Hoveniersbedrijf Tim de Vries beschikt over expertise en ervaring om u daarbij te helpen.

Ondergrond optimaliseren

  • We controleren de ondergrond. Hoe staat het met het waterpeil? Liggen er obstakels? En bestaat de kans op verzakkingen?
  • Aan de hand van onze bevindingen komen we tot praktische oplossingen. Daarbij komen onze professionele graafmachines goed van pas.
  • Elke grond heeft een eigen zuurtegraad. Door die te meten, kunnen we bepalen welke bloemen en planten goed gedijen in uw tuin.

Professioneel advies

Wanneer u investeert in het grondwerk, bent u de natuur een stap voor. Met ons deskundige oog voorzien wij u graag van een professioneel en eerlijk advies.

Recente projecten

Achtertuin Meppel

Achtertuin Meppel

De wensen van deze klant waren om zoveel mogelijk zit gelegenheid te creëren in deze achtertuin, met berging en overdekt terras.

naar projecten >>

Rouveen Mispellaan

Rouveen Mispellaan

Een mooie strakke bloeiende tuin , met verschillende terrasjes. Weinig onderhoudt was een voorwaarde, daarom hebben we gekozen voor keramiek.

naar projecten >>