Terwijl u druk bent met uw eigen werk, geven wij uw tuin de benodigde aandacht

Woekerend onkruid, weersomstandigheden of alsmaar groeiende struiken; ze kunnen uw tuin de baas zijn. Terwijl u druk bent met uw eigen werk, geven wij uw tuin de benodigde aandacht. Zo bent u het hele jaar door verzekerd van een prachtige tuin die de uitstraling van uw pand naar een hoger niveau tilt.

Bedrijfstuin onderhouden

  • Het liefst komen wij zo’n acht keer per jaar langs. Dat lijkt vaak, maar neemt net zoveel tijd in beslag als twee uitgebreide rondes in het voor- en najaar. Groot voordeel is dat we continu kunnen bijsturen, wat een positief effect heeft op de hoe uw tuin eruitziet.
  • Heeft u alleen hulp nodig bij bijvoorbeeld het snoeien van hagen of het knippen van rozen? In overleg bepalen we hoe we u kunnen ondersteunen.
  • Vragen kunt u altijd aan ons voorleggen. Omdat wij uw tuin goed kennen, kunt u van een gedegen advies op aan.

Benodigde aandacht

Zeker weten dat de uitstraling van uw bedrijfstuin gewaarborgd blijft? Hoveniersbedrijf Tim de Vries verzorgt het onderhoud voor u. In grote lijnen of tot in detail, het is maar net waarbij u onze expertise nodig heeft.

Recente projecten

Tuin aanleg vollenhove

Tuin aanleg vollenhove

Bij deze mooie tuin hebben we om het hoogte verschil op te vangen beschoeiingen geplaats langs het water. Uiteindelijk een pracht plaatje

naar projecten >>

Begraafplaats Rouveen

Begraafplaats Rouveen

In opdracht van de gemeente Staphorst, hebben we de begraafplaats in Rouveen gerenoveerd.

naar projecten >>