Uw ideeën vatten wij samen in een tuinontwerp

Bloeiende borders, robuuste stenen en misschien wel een overkapping. Gaat u de tuin aanpakken, dan zit u vast vol ideeën. Hoveniersbedrijf Tim de Vries vat deze ideeën samen in een tuinontwerp. Kleurrijk, praktisch en passend bij uw manier van leven.

Tuinontwerp maken

  • We nemen de maten van uw tuin op en verdiepen ons in uw situatie. Wat is de gezinssamenstelling? Welke stijl spreekt u aan? En heeft u groene vingers?
  • Er volgen drie schetsen met mogelijkheden. En ook al is iedere schets verschillend, bij elk idee staat vast dat de tuin het hele jaar door in bloei is. Kleurrijke tinten vormen de basis, iets wat zelfs mogelijk is wanneer u geen groene vingers heeft.
  • Tot slot maken we een definitief tuinontwerp, inclusief materialenlijst en beplantingsplan; een mooie basis die tot de verbeelding spreekt. Nog even en de tuin is af!

Tuin aanleggen

Wanneer de tuin is aangelegd, heeft hij tijd nodig om zich te ontwikkelen. Na een halfjaar komen wij langs om de groeiperiode in goede banen te leiden. Zo weet u zeker dat uw tuin uitgroeit tot het sfeervolle geheel dat u tijdens de ontwerpfase voor ogen had.

Recente projecten

Tuin aanleg vollenhove

Tuin aanleg vollenhove

Bij deze mooie tuin hebben we om het hoogte verschil op te vangen beschoeiingen geplaats langs het water. Uiteindelijk een pracht plaatje

naar projecten >>

Mokkenland staphorst

Mokkenland staphorst

Deze maand begonnen met een nieuw aanleg project in staphorst

naar projecten >>